Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Phs Rijswijk Rotterdam Dit Jaar Niet Klaar Wegens Tekort Aan Vakmensen

Vertraging van werkzaamheden spoor Rijswijk-Rotterdam

Geen treinen tussen Den Haag en Rotterdam van 13 tot 27 juli

ProRail meldt vertraging in werkzaamheden

De werkzaamheden aan het spoor op het traject Rijswijk-Rotterdam kunnen niet worden afgerond tegen het einde van dit jaar, meldt ProRail. Daardoor rijden er van zaterdag 13 juli tot en met zaterdag 27 juli geen treinen tussen Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal/Schiedam.

Vijf jaar geleden begon Strukton met werk aan het Programma Hoogfrequent Spoor (PHS) Rijswijk Rotterdam. Op woensdag 22 juni plaatsten ze hun handtekening op de laatste drie contracten binnen het omvangrijke project PHS Rijswijk.

De werkzaamheden omvatten onder meer de aanleg van een derde spoor, het vernieuwen van de bovenleiding en het aanpassen van de stations. Het project is bedoeld om de spoorcapaciteit op het traject te vergroten en de reistijd te verkorten.

ProRail biedt reizigers die in de genoemde periode tussen Den Haag en Rotterdam willen reizen alternatieve vervoersmogelijkheden aan, zoals bussen en metro's.

Voor meer informatie over de werkzaamheden en de alternatieve vervoersmogelijkheden kunnen reizigers terecht op de website van ProRail: www.prorail.nl.


Komentar